#DKBloggersKnækkerCancer

DKBloggerKnækkerCancer

Nogen seje blogger kvinder har startet en indsamling for Knæk Cancer, og da jeg opdagede dette ville jeg lige dele det videre, og kaste den op for at andre giver den videre. Jeg har endnu ikke selv støttet denne indsamling, pga grådige TDC, spærret kort osv. Men så snart der kommer penge på min konto igen, bliver der sendt et lille beløb afsted, da indsamlingen først slutter den 14. november.
Men jeg har støttet knæk cancer denne måned, da jeg var af sted til pudekampen, hvor jeg også “købte” to ekstra puder, og så har jeg skam den lille fine knæk cancer pin til at sidde på min jakke.

For mig er dette en utrolig vigtig sag, som jeg de sidste par år har støttet.
Min mor havde livmoderhalskræft tilbage i 2006, og lungekræft i 2012. Min mor var heldig, da hun skulle opereres for at fjerne lungekræften. For normalt ville de lukke hende igen, da den sad “forkert”, men fordi de tilfældigvis havde en specialist på hospitalet den dag, valgte de at fjerne det. For min mor var det et held, for hun lever og har det godt, selv med de små men.
Udover min mor, har jeg en gudmoder som har tarmkræft, i behandling og en fighter. Og nu en veninde med brystkræft, som lige er opereret og venter på at skulle i kemo og stråling :'(.

Så ja, hvis man har lidt penge, så støt knæk cancer på den ene eller anden måde. Måske smid en sms mod denne indsamling?

Men generelt, så synes jeg det er vigtigt at støtte indsamlinger til forskellige sygdomme. Jeg selv smider gerne lidt i de forskellige bøsser rundt omkring, da jeg synes man skal støtte hvor man kan. Om det er med 1 krone eller 100 kroner.

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s