LB Beauty Box.

Lbbeatybox

De sidste par måneder har jeg valgt at forkæle mig selv med sådan en lille fin box med lækkerier. Jeg valgte Look Fantastic Beauty Boxen, da den tiltalte mig mere end de andre boxe jeg lige har set rundt omkring. Og må indrømme at jeg til hver den første, sidder og venter utålmodigt på at pakken bliver sendt afsted fra England.

Boxen koster 15£, hvilket er ca de 145-150kr. Indholdet har en værdi af ca. 45£ ! Og nå ja, gratis fragt! Boxen indholder mest pleje produkter, men der kommer også makeup i. Alle boxe er ikke 100% ens. Nogen varianter er forskellige, denne måned er det fx Bellápierre som har forskellige ‘liners’ i, enten lipliner eller eyeliner.

Boxen er en du kan købe hver måned, uden at abonnere på den. Men som noget nyt, kan man nu abonnere på dem, 3, 6 eller 12 måneder. Og spare lidt der. Jeg overvejer virkelig at kaste mig ud i det, bare fordi jeg virkelig elsker den her månedlige forkælelse, men så igen. Jeg er også glad for selv at vælge hvornår jeg ønsker den, tænk hvis pengene kniber lidt?

I denne måneds box er der:
(Jeg har valgt at linke ind til produkterne, så I kan se og læse om dem)

Moroccanoil Treatment, 25ml – En olie til håret, som jeg har læst SÅ meget omkring. Jeg har aldrig prøvet den selv, så det glæder jeg mig lidt til. Må indrømme at jeg ikke helt forstår hvad den er godt for. Men så er det heldigt at der i den lille medfølgende “folder” står at den blandt andet hjælper på filtret hår, så det lettere at børste og tilføjer glans. Og den gør mere, men det var lige hvad jeg synes er lækkert :P.

DR. PawPaw original balm, 10ml – En ‘Balm’ (hvad er oversættelsen?!) som kan bruges til nærmest alt! Der står læber, hud, hår, negle, neglebånd og ‘beauty finishing’ (…oversættelse…). Jeg var hurtig til at bruge den på mine meget tørre neglebånd, og jeg kan lide den! Den har en fin lille størrelse til at kunne være i lommen eller pungen.. Og det virker som lille livredder.

KORRES Citrus body milk, 50ml – Først og fremmest.. MMMH! Den dufter fantastisk, og allerede der er jeg jo tabt! I folderen står der ‘Uplifting, Clean and fresh’ og en masse andet. Og hvad jeg ellers lige kan sige om den ved jeg ikke, udover at jeg glæder mig til at dufte af den.. Stadig.. Mmmh!

Erno Laszlo Sea Mud deep cleansing bar, 17g – Dette er lige noget for mig, og det nok også det jeg glæder mig allermest til. Underligt måske, men jeg elsker små sjove ting til huden, så at det ligner en lille sæbe elsker jeg! Den kan ‘exfoliate’, stimulere og renser, så det lyder jo bare godt? Den skal kunne fjerne makeup, skidt og hudorme, så endnu mere yay! Jeg glæder mig bare.

Monu Illuminating Primer Spf 15, 20ml – Dette er en af de ting i boxen jeg ikke rigtig tror jeg kommer til at bruge, da jeg ikke rigtig bruger makeup, udover Mascara og lidt øjnskygge. Men så alligevel, der står i folderen at det kan bruges uden man smider make up på, så måske jeg lige prøver den? (Kan ikke finde link på deres side)

Bellápierre Natural Eyeliner, midnight blue, 1,8g – Da jeg så man fik en liner med, håbede jeg nok mest lip lineren var i min, men jeg var heldig at få en fin blå eyeliner. Nok ikke en jeg kommer til at bruge, da jeg ikke rigtig bruger eyeliner. Men den bliver god, da jeg lige prøvede den alligevel. For ja, jeg tester jo alt! Det er mineral make up, så det er lidt fedt?

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s