Sig hej til (N)asus.

nasus

For én uge siden flyttede “lille” Nasus ind ved os <3. og ijh, jeg havde glædet mig :’)! Han har været planlagt et lille stykke tid, og jeg må indrømme at han lever op til alle forventninger! Han er tillidsfuld, nusseglad, og bare vidunderlig. Og hans udseende, er bare perfekt, i mit hoved <3. Nasus har endda charmet kæresten rigtig meget! Så det jo bare et bevis på hvor fantastisk han er!

Nasus hedder på stamtavlen SabRats Asus – altså Asus som i computermærket. Vi valgte dog at putte et N foran, så det blev til Nasus, hvilket også er en champion/karakter fra League of Legends :$.. Så Lee Sin, Amumu og Nasus :’)!

Desværre har vi også oplevet at Lee Sin er blevet en forfærdelig nar efter indflytningen af Nasus, eller faktisk har det stået på lidt længere, dog blevet forværret nu. Så jeg er ret ked af det og frustreret omkring det med rotterne samtidig med jeg er lykkelig over dem. For det hjælper ikke at Nasus bliver bange for os, fordi Lee Sin er blevet sær :/.. *suk*. Så vi har længere snakke om hvad vi skal stille op med det hele. Og jeg er bare glad og trist samtidig :(.

Skriv en kommentar